| Jak se ti líbil tento díl? |
| 100% |
|
32% |
[ 22 ] |
| 90% |
|
16% |
[ 11 ] |
| 80% |
|
17% |
[ 12 ] |
| 70% |
|
14% |
[ 10 ] |
| 60% |
|
5% |
[ 4 ] |
| 50% a menej |
|
13% |
[ 9 ] |
|
| Celkem hlasů : 68 |
|
| Autor |
Zpráva |
Nicolas Black Moderator

|
Zaslal: út leden 05, 2010 04:40 Předmět: 4x14 - Let it Bleed |
|
|
Diskuze o epizodě
Můžou se vyskytovat spoilery
Zde můžete volně diskutovat o 14. epizodě 4. řady seriálu Heroes. Hloubavě rozebírat, kam by to vše mohlo dospět, jak budou nejspíš vypadat osudy jednotlivých hrdinů v dílech příštích, hledat chyby ale i jen "obyčejně" hodnotit.
popis děje epizody: prozatím není k dispozici
(Pokud se ho chcete ujmout, pište některému z adminů.) _________________ MY BRUTE... KLIKNITE SEM/
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dzony2 Hero - 1st class

|
Zaslal: út leden 05, 2010 13:45 Předmět: |
|
|
tak mě samuel opět velice překvapil myslel jsem že syler je silnej ale kam se hrabe na samuela  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
eLone Hero - 1st class

|
Zaslal: út leden 05, 2010 15:51 Předmět: |
|
|
pekne povedané  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sareth Hero - 7th class

|
Zaslal: út leden 05, 2010 17:44 Předmět: |
|
|
| omg sylar aky ksicht...to už snáď prehnali |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nicolas Black Moderator

|
Zaslal: út leden 05, 2010 18:08 Předmět: |
|
|
Peter už má späť svoju schopnosť... ako inak by mal lietanie? keď si predsa zobral uzdravovanie od Claire... a žiadneho iného letca nepoznám _________________ MY BRUTE... KLIKNITE SEM/
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
2mak Hero - 1st class

|
Zaslal: út leden 05, 2010 18:34 Předmět: |
|
|
Pred koncem dilu, kdyz je Peter s Clair na strese, tak ji rika, ze ma zvlastni prani... Jestli by pro nej nemohla zavolat Westa. A kdyz se ho zeptala proc, tak se Peter jen tak sibalsky usmal... Od nej ma letani... Sice to tam neukazali, ale urcite je to tak...
Jeste svou schopnost zpet nema, ale doufam ze ji brzo ziska, chybi mi tam... _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MichyX Hero - skilled fighter

|
Zaslal: út leden 05, 2010 18:38 Předmět: |
|
|
Sylar zase idiot jako vzdy xD jake muze mit IQ omg kdyz jedna porad podle toho stejneho stereotypu, "nic mi nemuze ublizit" a nakonec dostane vzdycky klepec.
Blondyna jako nahrazka Tracy urcite funguje takze mi lezla porad na nervy, ale stale nema v nudnosti na Claire..
Bennet si zase strihl egoisticky pohled na paralyzovaneho Edgara kdy tak divne nahne hlavu uz to jde i predvidat (ted si nejsem jisty jestli se to nestalo v 13 dilu) jinak se porad strachuje o neznicitelnou Claire az uz je to trapne.
Edgar prekvapil, at uz Bennet ***** pochopi ze je to opravdu jejich domov, stale zaslepene Claire Claire Claire
WTF jaktoze Peter umi zase litat ? a joo vlastne jsou to heroes xD
Opět Samuel kraloval, kdyby toho Sylara sejmul naporad dostane epizoda 90% takhle jen 70% _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
schurulz Hero - 5th class

|
Zaslal: út leden 05, 2010 18:40 Předmět: |
|
|
| Díl v pohodě až na tu scenku sylar versus samuel bylo to docela trapny sylar rozhodně má na to aby toho manipulatora vyřídil |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zaks Hero - commander of heroes

|
Zaslal: út leden 05, 2010 19:23 Předmět: |
|
|
WTF Happened.
Samuel si namaluje obrázek.
Na cirkusové představení se opět dostavil Sylar. Prý na hostinu. Místo toho si vzal schopnost vidět touhy ostatních lidí a udělal si kouzelné tetování, které mu má ukázat po čem on sám touží (vidí v tom logickou chybičku ještě někdo jiný než já?). hezký obrázek na ruce ho poslal za Claire.
Peter uteče z pohřební hostiny na párty jednoho nezaměstnaného nepodstatného člověka a nechá se postřelit. Claire má rádoby inteligentní projev. Peter chce schopnost léčení. Claire mu ji dá. Peter se vyléčí. Claire se dívá. Peter chce létat. Claire zavolá Westa. Peter létá.
Beneta napadne rychlonohý muž s noži. Benet ho omráčí, sváže, zbije, udělá mu čaj a nechá ho utéct.
Samuel si schová obrázek do šuplíku.
-------------------------------------------------------------------------------------
Čekal jsem, že po Vánoční přestávce bude dvojdíl nabitej akce a nějakýho porádnýho napětí. Místo toho sem dostal něco co vypadá jako Dallas s hodně špatným smyslem pro humor.
mé hodnocení: 5/10
povánoční dvojdíl měl být trhák. tohle je spíše ostuda. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
romtank Hero - skilled fighter

|
Zaslal: út leden 05, 2010 21:19 Předmět: |
|
|
to ted jako syler vleze clair do postele?  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Faramir15 Hero - coming in battle

|
Zaslal: út leden 05, 2010 21:35 Předmět: |
|
|
dostalo me jak samuel slozil sylara.. to bylo celkem pekny... a taky se mi libila peterova linie... to ze lita me moc nijak nezvedlo ze zidle... je jasny ze to ma od westa... ale zase nekde sem cetl ze se mu empatie vrati... cili dle myho by pak moh mit to litani a to by bylo asi neco co by mohlo vist k oziveni nathana kdyby ho potrebovali (je mi jasny ze ho zabili pac s nim chteli definitivne skoncit ale zase co kdyz budou chtit sledovanost a fanousci budou chtit nathana??)... no jinac claire mi prisla v tomhle dile dost manipulativni co se tyce petera... on neco chce ona mu to da... az bude neco peter chtit a claire taky tak mu to reken vzdy si dostal to cos chtel ode me... ted neco chci ja... jinak vubec jsem nepobral to s tim jak sylar prevzal schopnost (jako chapu jak ji prevzal ale jako jak ji vyuzil mi nedava smysl).. si zjisti ze potrebuje za kamosku roztleskavacku sice nevim co s ni bude delat jo ale budis necham se prekvapit me osobne uz sylar unavuje a prijde mi tam fakt zbytecnej... vcetne vsech tech blondyn a tak... no tot teda vse... cekal jsem ze se bude dit neco vic.. neco vic o josepfovi, samuelovi, andovi, mohinderovi a peterovi samozrejme... i kdyz peter me teda nasytil dostatecne cimz myslim ze to co tu bylo mi stacilo... asi bych dal tak 65% _________________ Český herec v SGA
ZELENKA: "What did you touch?"-
[AARON?]: "Nothing. I didn’t touch anything."
ZELENKA: "Ježiši, já s těma hercema nemůžu dělat!"
http://cz.youtube.com/watch?v=rzj90p338M8&feature=related
HEROESGMAE
http://www.heroesgame.cz/index.php?ref=1584 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sevcte Moderator

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petreli Hero - veterán

|
Zaslal: út leden 05, 2010 23:30 Předmět: |
|
|
Tak tedle dil me celkem bavil... Hodne Peter, Claire me ani nijak zvlast nestvala a to letani na konci me taky na chvilu zarazilo... Co bude ted delat Samuel... Prislo mi to jakoby chtel rict vsem o tom, ze zabil Josepha on, ale to se asi nestane... A nejzajimavesi konec, Sylar ce za "pritele" Claire, zajimalo by me, co s ni chce asi tak delat... 80% _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Faramir15 Hero - coming in battle

|
Zaslal: st leden 06, 2010 00:20 Předmět: |
|
|
petreli: me tak napada ze si rika ze kdyz je nesmrtelnej tak chce mit za kamose nekoho kdo bude zit s nim aby proste nevidel furt novy a novy lidi.. ty vzpominky by ho asi casem zabili si myslim teda... proto chce claire protoze ona jedina ma jakoby regeneraci.. a tudis nesmrtelnost... _________________ Český herec v SGA
ZELENKA: "What did you touch?"-
[AARON?]: "Nothing. I didn’t touch anything."
ZELENKA: "Ježiši, já s těma hercema nemůžu dělat!"
http://cz.youtube.com/watch?v=rzj90p338M8&feature=related
HEROESGMAE
http://www.heroesgame.cz/index.php?ref=1584 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pentrax Hero - 7th class

|
Zaslal: st leden 06, 2010 02:22 Předmět: |
|
|
zaujimave:P
peter -- zase ohromujuco dobrý herecký výkon.
sylar a blondina -- od tej erotickej sceny som cakal trocha viac ked uz tam ukázali tu zohavenu tvar.
samuel -- cakam kedy ho uz niekto nakope a teraz som dufal ze sylar to dokaze ale uz ani na spolahlivých ludi sa neda spolahnut .
claire -- pekne vyzerala.
hiro -- scenaristom dochadzaju napady s hirom, myslim ze ho coskoro odpravia uz par krat mal nieco s hlavou a serie ma to statocne :/
bennet -- lezie mi cez hlavu
vdaka Peterovi 90 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
guruhonza Hero - veterán

|
Zaslal: st leden 06, 2010 08:36 Předmět: |
|
|
Hroznej díl. Oba díly. Vůbec nevím, co se to s Heroes děje. 2009 byl rok poměrně dobrejch dílů, ale tyhle dva jsou fakt slabý.
Peter a Claire jakoby zamilovaný sceny skutečných postav ( randili spolu ), což mi k Heroes vůbec nesedlo, jsou to přeci příbuzní... to je zbytečný tam ukazovat, že se maj přeci rádi ( jako příbuzní ). To se nepovedlo.
Ale musím přiznat, že Sylar a Samuel, to byly parádní scény.
Noah mě taky bavil, ikdyž momentálně má mentální krizi, už to přehání.... docela se bojím, že brzo umře.
No... a líbil se mi aji ten novej charakter, co umí "rozdávat život". Scéna s travičkou byla sice hezká, ale určitě mohla bejt natočená v jiném pohledu
btw MichyX, pochop líp Heroes.... až je budeš chápat, pochopíš proš má Peter létání. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marky550 Hero - 3rd class

Založen: 29.9.2009 Příspěvky: 12 Bydliště: Velke Levare (Zahori)
|
Zaslal: st leden 06, 2010 09:45 Předmět: |
|
|
ja neviem... mne sa paci kazdy diel bezohladu ci tam bolo vela akcie alebo malo... ci to bola pecka alebo len pokracovanie v deji.... takze 100% podla mna...  _________________
Ja radsej nehodnotim, pretoze by som musel dat kazdemu dielu 100%  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hiro666 UNLIMITED MEMBER

|
Zaslal: st leden 06, 2010 13:23 Předmět: |
|
|
Ale Samuel premohol Sylara.
Tak isto sa mi pacila linia s Petrom .
Tento diel sa mi pacil viac ako ten predosli |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MichyX Hero - skilled fighter

|
Zaslal: st leden 06, 2010 15:19 Předmět: |
|
|
| kód: | | http://www.youtube.com/watch?v=yPlzHQXKJ6s&feature=player_embedded |
pamatne video...
sylar dostal na prdel sylar dostal na prdel sylar dostal na prdel sylar dostal na prdel
//okazy do code s. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vrbis2 Hero - 7th class

Založen: 4.10.2008 Příspěvky: 32 Bydliště: Východní Čechy ;)
|
Zaslal: st leden 06, 2010 15:53 Předmět: |
|
|
MichyX : Prosímtě nech si jednou provždy tyhle trapný výlevy ,ktery nikoho nezajímaj. Pokud tě baví znepřijemnovat serial těm co ho mají rádi tak to jdi dělat prosimtě někam jinám . Dikes _________________ " Smrt je vysvobození, nikoliv trest " |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|