| Jak se ti líbil tento díl? |
| 100% |
|
19% |
[ 10 ] |
| 90% |
|
15% |
[ 8 ] |
| 80% |
|
17% |
[ 9 ] |
| 70% |
|
7% |
[ 4 ] |
| 60% |
|
17% |
[ 9 ] |
| 50% a menej |
|
21% |
[ 11 ] |
|
| Celkem hlasů : 51 |
|
| Autor |
Zpráva |
Nicolas Black Moderator

|
Zaslal: po leden 04, 2010 08:57 Předmět: 4x13 - Upon This Rock |
|
|
Diskuze o epizodě
Můžou se vyskytovat spoilery
Zde můžete volně diskutovat o 13. epizodě 4. řady seriálu Heroes. Hloubavě rozebírat, kam by to vše mohlo dospět, jak budou nejspíš vypadat osudy jednotlivých hrdinů v dílech příštích, hledat chyby ale i jen "obyčejně" hodnotit.
popis děje epizody: prozatím není k dispozici
(Pokud se ho chcete ujmout, pište některému z adminů.) _________________ MY BRUTE... KLIKNITE SEM/
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zaks Hero - commander of heroes

|
Zaslal: út leden 05, 2010 17:18 Předmět: |
|
|
WTF Happened.
Claire pokračuje v pobýhání v cirkuse a konečně zjistila, že Samuel něco tají. Mimo jiné si Clair, po rozhovoru s Doilem a potetovanou lady, uvědomuje, že pro obivatele cirkusu je to to nejlepší místo kde mohou žít. A že jednou zkaženou věcí je tam asi Samuel. Kupodivu přesně jak jsem očekával. Sam vše díky své výřečnosti uhrál hezky do kouta.
Samuel navštívil Emu (tu hluchou nedostudovanou doktorku). Dá jí kompas a vysvětlí jí, že její schopnost funguje jako volání sirény ve starých řeckých bájích. Přiměje ji zavolat chlápka jménem Ian.
Ianova schopnost se zatím projevuje jako nějaký způsob oživování, či vytváření rostlin. Ian se Samuelem vytvoří jakýsi základ kde bude stát domov pro cirkusáky. Jakousi "rajskou zahrádku"
Claire se nakonec rozhodne že opustí cirkus. Samuelovi se to samozřejmě nelíbí, ale zachová svou manipulátorskou tvář a nechává ji jít se slovy že má vždy dveře otevřený. Clair odchází a vyzvedává si nepřijatý hovory v mobilu (divný, v cirkuse asi nemaj signál)
Peter pohřbívá Nathana. Clair se setkává s Benetem, Angela s poskládanou vlajkou do trojuhelníku. Hiro se objeví v Japonsku.
Ando a Hiro jdou hledat Sureshe na Floridu do blázince. Inu, když už do cvokárny tak na floridu... ženský, pláže a pití s deštníčky
-------------------------------------------------------------------------------------
Po vánoční pauze jsem očekával více. Celkově se tahle epizoda jeví jako nejslabší. Obsahově bych ji skoro přirovnal k 2. sérii a to už považuji za urážku. Doufám, že je to zapříčiněno dvoudílovostí a druhý díl bude nářez.
mé hodnocení: 5/10
Epizoda nedosahuje kvalit 4té série. _________________

Naposledy upravil zaks dne út leden 05, 2010 19:24, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MichyX Hero - skilled fighter

|
Zaslal: út leden 05, 2010 18:29 Předmět: |
|
|
Sceny s Hirem pusobi jako vtip, uz nemaji co vymyslet
Nove schopnosti jsou dobre, takove zpestreni, ale jinak se v teto epizode nestalo nic.. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
romtank Hero - skilled fighter

|
Zaslal: út leden 05, 2010 21:16 Předmět: |
|
|
vcelku slušný zacatek  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Faramir15 Hero - coming in battle

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dawemeister Hero - commander of heroes

|
Zaslal: út leden 05, 2010 21:40 Předmět: |
|
|
Jako na rozjezd dobry no,necekal jsem nejaky super otoceni deje o 360 stupnu,ale myslim ze zatim nejlabsi epizodka za tutuo serku,za to ta 14ta...no sem to psat nebudu vlastne je to OT  _________________ Omlouvám se za všechny pravopisné chyby.....
"Save me Barry!"
Naposledy upravil dawemeister dne út leden 05, 2010 21:54, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ester445 Hero - coming in battle

|
Zaslal: út leden 05, 2010 21:46 Předmět: |
|
|
Taky si myslím, že to byl nejslabší díl v téhle sérii... V tomhle díle se toho moc nedělo, myslela jsem, že se tam stane něco převratnýho a ono nic... Ale tak snad 14. díl bude lepší  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sevcte Moderator

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dawemeister Hero - commander of heroes

|
Zaslal: út leden 05, 2010 22:01 Předmět: |
|
|
tohle sem chtel presne napsat,slovo od slova
ale rek sem si ze je to moc prazdny _________________ Omlouvám se za všechny pravopisné chyby.....
"Save me Barry!" |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petreli Hero - veterán

|
Zaslal: út leden 05, 2010 23:19 Předmět: |
|
|
| Jak tu uz pisete...I podle me to byl nudnej dil... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hiro666 UNLIMITED MEMBER

|
Zaslal: út leden 05, 2010 23:59 Předmět: |
|
|
Mna sa pacilo ked Ian pomocou Samuela ozivili pust .
ALe inac celkom nuda . A preco mal Nathan vojensky pohreb ? On sluzil v armade ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pentrax Hero - 7th class

|
Zaslal: st leden 06, 2010 02:06 Předmět: |
|
|
Bol som v kine na Avatar, kde bol aj najmensi deatail dolezity , uvidime co spravia s lianom bilinkarom a aku ulohu bude mat nakoniec sue tomasova...... zda sa mi ako by nasilne tlacili umele diely do celkom pekneho pribehu a tym ho kazia :/ tesil som sa na tento diel ale tak moc ma to sklamalo ze nemam chut si to pozriet druhy krat
preto davam 60 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Cheerraper Hero - ready for action

|
Zaslal: st leden 06, 2010 20:26 Předmět: |
|
|
úpadek _________________ "Kill the cheerleader, save the show." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Drax Hero - ready for action

|
Zaslal: čt leden 07, 2010 18:00 Předmět: |
|
|
| No opravdu slabý díl. Snad je to kvůli tomu, že většina dílu byla o Claire - pro mě už nezajímavá osoba. Hiro mě jakžtakž pobavil, ale není to to, co bych od Heroes očekával. Čekal jsem větší nářez po pauze. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|