| Jak se ti líbil tento díl? |
| 100% |
|
35% |
[ 39 ] |
| 90% |
|
33% |
[ 37 ] |
| 80% |
|
18% |
[ 20 ] |
| 70% |
|
4% |
[ 5 ] |
| 60% |
|
1% |
[ 2 ] |
| 50% a menej |
|
5% |
[ 6 ] |
|
| Celkem hlasů : 109 |
|
| Autor |
Zpráva |
Nicolas Black Moderator

|
Zaslal: po listopad 09, 2009 03:16 Předmět: 4x09 - Shadowboxing |
|
|
Diskuze o epizodě
Můžou se vyskytovat spoilery
Zde můžete volně diskutovat o 9. epizodě 4. řady seriálu Heroes. Hloubavě rozebírat, kam by to vše mohlo dospět, jak budou nejspíš vypadat osudy jednotlivých hrdinů v dílech příštích, hledat chyby ale i jen "obyčejně" hodnotit.
popis děje epizody: prozatím není k dispozici
(Pokud se ho chcete ujmout, pište některému z adminů.)
OT přísně zakázán a trestán _________________ MY BRUTE... KLIKNITE SEM/
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nicolas Black Moderator

|
Zaslal: út listopad 10, 2009 06:49 Předmět: |
|
|
nemastné, neslané... čo ja viem... celkovoto bola dobrá epizoda... ale po tej minulej "rozpravacej" epizodke som bol pripraveny na nejaku akciu... ta neprisla...
Jediné, s ším som spokojný na 100% ke Sylar+Matt... to nemalo chybu
ale aj tak napriek tomu 80% _________________ MY BRUTE... KLIKNITE SEM/

Naposledy upravil Nicolas Black dne út listopad 10, 2009 16:52, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
schurulz Hero - 5th class

|
Zaslal: út listopad 10, 2009 09:29 Předmět: |
|
|
Mně se tady tta epizoda moc nelíbyla nespplnila moje očekávání a nevysvětlila co samuel udělal sureshovi
snad ta příští bude lepší dávám 60% |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Boss Hero - 7th class

|
Zaslal: út listopad 10, 2009 10:03 Předmět: |
|
|
mě se tenhle díl náhodou líbil, jedině obsah s Peterem a Emmou se mi zdál úplně zbytečnej Linie Sylar versus Matt byla naprosto skvělá, oba si šli pěkně po krku a konečná akce u Burn Toast s poldama byla vrcholem celého dílu, linie Bennet a Claire byla taky dobrá jenom to chtělo více akce sem hrozně rád za návrat Nathana (i když jenom na chvíli) a Haiťana a myslím že Claire se vrátí do starých kolejí, protože ví že normální život vést nemůže ztratila nejlepší jedinou kamrádku takže se nám stará Claire vrátí  _________________ I'm no Hero, never was, never will be... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
manolo147 Hero Gaining Power

Založen: 23.9.2008 Příspěvky: 77 Bydliště: Slovensko _MSK ZILINA
|
Zaslal: út listopad 10, 2009 11:52 Předmět: |
|
|
ja fakt neviem co vam vadilo,nebolo dost akcie?????
Podla mna to bolo napinave,hrg a becky a Samuel a este mi povedzte ze ta linia zo sylarom a matom nebola perfektna!!!!!!! A ten koniec waw,bavilo ma to ovela viac ako minula cast
Je tam opat Nathan.... _________________ Hlavne mi nekafri do roboty lamo!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Alahnanebi Hero - 6th class

|
Zaslal: út listopad 10, 2009 12:15 Předmět: |
|
|
Jedna z najlepších častí, ktoré som kedy v Heroes videl. Od začiatku do konca napínavé a i keď možno trochu "americky" predvídavé, vynikajúce.
100% |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Matho54321 Hero - 11th class

|
Zaslal: út listopad 10, 2009 17:57 Předmět: |
|
|
| jj malo "akcie" ale ten matt a sylar do bolo fakt dobre inak kus onicom a nemam nervy na to natahovanie (rozpravacky atd.) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sevcte Moderator

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MichyX Hero - skilled fighter

|
Zaslal: út listopad 10, 2009 18:15 Předmět: |
|
|
no a hadejte co se s Mattem stane pristi dil, at uz jdou do prdele s timhle  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Asilurinea Hero - 7th class

|
Zaslal: út listopad 10, 2009 18:32 Předmět: |
|
|
Nevím jak vás, ale mě už docela štve ta Emma je teď skoro v každým díle.
Ale v tomhle díle nejvíc oslnil Sylar, jako vždy, s jeho chladnokrevnýma vraždama.
A zase se probudil Nathan..... ten nám chyběl.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lakus Hero - 2nd class

|
Zaslal: út listopad 10, 2009 18:56 Předmět: |
|
|
Ja som bol celkom spokojny, vzhladom na to ze minulych niekolko dielov som po prvych 15 minutach takmer nedopozeral (ale donutil som sa ).
Samuel sa mi zda, ze to zacal uz prudit moc, ten noah to som vobec nechapal co robi, sylar bol vynikajuci, to dost podla mna tuto cast potiahlo, ale matt hadam neskoncil takto nudne po tom vsetkom Emma, neviem mno, ak pre nu nemaju vymyslenu nejaku velku poziciu do buducna, co myslim ze maju, tak je kus vytrhnuta z toho celeho deja.
EDIT: a jasne, nathan, to je ruler
EDIT: inac k tej americkej predpokladatelnosi, mne dost vadi ta nekonecna americka laska v rodine (noah + claire)  _________________ Push the people |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lakus Hero - 2nd class

|
Zaslal: út listopad 10, 2009 19:00 Předmět: |
|
|
| sevcte napsal: | 70%
nevim no, bylo to lepší než minule, líbil se mi Peter... a štve mě že Gretchen odjela  |
tu by som chcel videt na styroch s vypucenym zadkom, nevim taku fotku vyguglit furt  _________________ Push the people |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
macosvk Hero - skilled fighter

|
Zaslal: út listopad 10, 2009 19:34 Předmět: |
|
|
omg ludia! preco sa mi neda stiahnut tato epizoda??? vzdicky asi pri 70% mi vyhodi chybu a je to v ..... !!!! _________________ http://radio.mystiq.org/ !!!!!!!!! naše kuuuul raaaadijko
MYSTIQ-HEROES SMILEman!!!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sevcte Moderator

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ester445 Hero - coming in battle

|
Zaslal: út listopad 10, 2009 19:45 Předmět: |
|
|
Tenhle díl se mi hodně líbí, patří podle mně mezi nej epizody 4. série... Hodně se mi líbila linie Matt a Sylar - bylo to hodně napínavé, jen doufám že Matt neumře... Taky Peter s Emmou byli dobří a aji Claire... A jsem rádá že se zase vrátil Nathan Dávám 90%  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petreli Hero - veterán

|
Zaslal: út listopad 10, 2009 19:58 Předmět: |
|
|
Hodne zajimavej uplnej konec, jak nathan rika ze ma problem... Linie s Peterem bohuzel celkem o nicem, ale presto dobra (Protoze mi tam uz celkem chybel ) Sylar a Matt, hezky promyslene a jeste lepe sehrane Jeden z prvnich dilu, kde se mi Sylar libil... Claire, Noah a Haitan, zajimave a konecne se objevil zase Nathan, jen me celkem vadi ze se ta Rebeca bude zase snazit zabit Noaha... A co se tyce Gretchen... To byla ta nej cast dilu, uz od te doby co do Heroes nastoupila, jsem se nemohl dockat az vypadne... 90% _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Agentooo Hero - 3rd class

|
Zaslal: út listopad 10, 2009 20:57 Předmět: |
|
|
| OMG konec se sylarem a mattem nebude zase ho vyhealuje xD peter viz promo |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
HeroMan Hero - veterán

|
Zaslal: út listopad 10, 2009 21:31 Předmět: |
|
|
Jo jasne bude healovat vysvetli mi ako Nathan odletel z lunaparku ked sylar nikdy nemal schopnost lietania? je to chyba alebo som na nieco zabudol? a nepiste ze to je telekineza bo s telekinezou nemoze lietať....a takisto to nie je Nathanova schopnost bo to nie jeho skutocne telo ale sylarovo  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
the.one Hero - 1st class

|
Zaslal: út listopad 10, 2009 21:49 Předmět: |
|
|
| No z Heroes se stává, opravdu odpad..........tento díl no škoda slov <50%, fantastická první serie, a teď se s toho stane takovýto seriálové "B". Měli to raději po 2 nebo 3 serii ukončit. Už se na to nedá koukat |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Cheerraper Hero - ready for action

|
Zaslal: út listopad 10, 2009 21:57 Předmět: |
|
|
| Agentooo napsal: | | OMG konec se sylarem a mattem nebude zase ho vyhealuje xD peter viz promo |
Hm nečekaně.. já si říkal že se konečně zbavili dvou nejotravnějších postav a ono ho**o
jediný plus je, že snad zmizela ta gretchen, tu jsem musel skipovat )) _________________ "Kill the cheerleader, save the show." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|