| Jak se ti líbil tento díl? |
| 100% |
|
30% |
[ 37 ] |
| 90% |
|
31% |
[ 38 ] |
| 80% |
|
9% |
[ 11 ] |
| 70% |
|
6% |
[ 8 ] |
| 60% |
|
4% |
[ 6 ] |
| 50% a méně |
|
17% |
[ 21 ] |
|
| Celkem hlasů : 121 |
|
| Autor |
Zpráva |
sevcte Moderator

|
Zaslal: po listopad 02, 2009 13:33 Předmět: 4x08 - Once Upon A Time In Texas |
|
|
Diskuze o epizodě
Můžou se vyskytovat spoilery
Zde můžete volně diskutovat o 8. epizodě 4. řady seriálu Heroes. Hloubavě rozebírat, kam by to vše mohlo dospět, jak budou nejspíš vypadat osudy jednotlivých hrdinů v dílech příštích, hledat chyby ale i jen "obyčejně" hodnotit.
popis děje epizody: prozatím není k dispozici
(Pokud se ho chcete ujmout, pište některému z adminů.)
OT přísně zakázán a trestán _________________
[img]http://www.heroesgame.cz/card.php?id=51[/img]
Naposledy upravil sevcte dne út listopad 03, 2009 16:18, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nicolas Black Moderator

|
Zaslal: út listopad 03, 2009 05:42 Předmět: |
|
|
Epizoda prave dopozerana.... myslel som ze bude zla... ale to čo sa stalo.. fu... prekonalo moje očakávania... mimoriadne... skvelá epizóda... konečne po 2-3 slabších epizňodach jedna skvelá, ktorá ma dostala... hodnotim samozrejme za 100%
Len škoda, že zatial bez tituliek (ani EN este nie su), tak ale nevadi, pochopil som 95% takže "no problemo" _________________ MY BRUTE... KLIKNITE SEM/
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MichyX Hero - skilled fighter

|
Zaslal: út listopad 03, 2009 10:27 Předmět: |
|
|
wooh... hodne samuela pocitam tak to sem zvedavy _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
CempY Hero - 4th class

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
king07 Hero Gaining Power

|
Zaslal: út listopad 03, 2009 13:07 Předmět: |
|
|
a jak vlastně Samuel dostal Charlie z minulosti do pryč? To jako ten stařík s lůžkem se přenesl zpět a unesl ji nebo jak?
Ale jinak epizoda naprosto luxusní  _________________ Ostatně soudím, že Kartágo musí být zničeno... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
HeroMan Hero - veterán

|
Zaslal: út listopad 03, 2009 15:31 Předmět: |
|
|
| Tak tohle byla nejlepsi epizoda Heroes nemelo to chybu a ten konec byl neskutocný ale je jasne ze ho chce zachránit mohindera takze uvidime a co sa týka Charlie ten Arnold ju niekde poslal a iba Samuel vie kde je, cize ma Hira v hrsti... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Boss Hero - 7th class

|
Zaslal: út listopad 03, 2009 16:24 Předmět: divná časová osa |
|
|
mám tady problém v čase, jak se Hiro mohl vrátit 3 roky zpátky do minulosti ? to jako mezi 1. a 4. sérií uběhly už 3 roky ? i kdybych vzal že jedna epizoda trvá jeden den + ještě když končí kazdé Volume tak je to o několik týdnů později ale 3 roky to být dohromady nemohly ne ? po 1. sérii se 2. série odehrává o 4 měsíce později, mezi 2. a 3. nic není, 3. navazuje hned na 2. a mezi 3. a 4. uplynulo myslim 6 týdnů + je mi divný že Petr ve 3. sérii v díle The Eclipse říká že zatmění bylo před rokem nebo před rokem a půl v 1. sérii, můžete mi někdo vysvětlit jestli sem něco přehlédnul nebo to byla jenom chyba scénáristů ? díky za odpověd  _________________ I'm no Hero, never was, never will be... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MichyX Hero - skilled fighter

|
Zaslal: út listopad 03, 2009 16:58 Předmět: |
|
|
muze nekdo napsat jesli byl dulezity dej benneta a claire ?? to sem preskakoval , jinak SAMUEEEEL!! proste borec akorat se mi zda ze neni mozne nezmenit pritomnost kdyz tam udelal takovou paseku, jen to ze rekl tomu malemu klukovi co a jak muze vse zmenit _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
afrobouchal Hero - 1st class

|
Zaslal: út listopad 03, 2009 17:01 Předmět: |
|
|
!!!!! YES !!!!!
nejlepší epizoda této série, a troufám si tvrdit že nejlepší vůbec !!
časovou lini a upravování minulosti v heroes už neřešim (muselo by mě jebnout ), ale tohle bylo amazing-super-cool nebo jak to hiro říkal
už sem ani nevěřil že po takových srač*ách co scénáristi plodili v 3tí sérii může seriál dopadnout dobře, ale tohle mě uzemnilo ....
save Charlie, save the world !!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Boss Hero - 7th class

|
Zaslal: út listopad 03, 2009 17:31 Předmět: |
|
|
pro mě to byl po dlouhé době rozhodně skvělý dil nejvíc mě dostalo jak se Hiro a Ando z minulosti vyptávali budoucího Hira kde má svůj meč a další scéna kdy Hiro odvážel zmraženýho Sylara a nacpal ho mezi zavazadla jenom tu mám jednu výčitku, Bennet říká že neví jak vypadá Sylar.... chyba ! v 3x08 Villains v díle který se odehrává ještě před 1. dílem 1. série ho přece Bennet a Elle zkoumali a sám Bennet ho přece v zabijáka stvořil ! divný že si za pár dní nevybaví qicht chlápka kterej v tý kavárně seděl hned za nim  _________________ I'm no Hero, never was, never will be... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nicolas Black Moderator

|
Zaslal: út listopad 03, 2009 17:42 Předmět: |
|
|
lebo to bolo v prvej serii,,, Scenaristi este vtedy nevedeli co napisu pre 3. seriu _________________ MY BRUTE... KLIKNITE SEM/
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sevcte Moderator

|
Zaslal: út listopad 03, 2009 18:00 Předmět: |
|
|
hmm, stále si stojí za tím, že minulý díl byl nej. Dneska prostě... nuda vedl ten díl vůbec k něčemu kromě toho, že víme že Samuel asi zabil Mohindera? _________________
[img]http://www.heroesgame.cz/card.php?id=51[/img]
|
| Návrat nahoru |
|
 |
skynet Hero - 5th class

|
Zaslal: út listopad 03, 2009 18:01 Předmět: |
|
|
ty jo lol samuel zabil mohindera to je ale blazinec naprosty zmatek v tom mam ale je to vazne good dil byl fakt dobry a Hiro je nejlepsi moc se my to libylo _________________ I am trying do prdele
JA ho zabiju,to je magor,naprostej idiot! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Faramir15 Hero - coming in battle

|
Zaslal: út listopad 03, 2009 18:01 Předmět: |
|
|
tak zatim podotknu nesrovnalosti ktery ja pochopil takto: bennetova linie... asi pochopil ze kdyz neco nechce vedet a nechce lhta... necha si pamet vymazat od haitana todle sem z toho pochopil cili z toho muze vyplivat ze si smazne vzpominky naky... co se tyce toho jak bennet stvoril sylara-toto je opravdu chyba
hirova linie: kazdej tu nadava na cestovani casem a hle kdyz se tomu scenaristi venuji uzasna linie ale me docela stve ze ten hiro je takovej mamals... kdyz vi ze ten typek je cestovatel stacilo mu rict aby to nedelal(jaj sem se dostal do blby situace pak by totiz charlie zustala sam by ho neprinutil dostat se zpet no a nakonec by nepotkal toho chlapka cili moje chybka ) jinak to jak se kazdej ptal na katanu husty prej co je vam vsem do katany a taky to s tim suprultra cool ale tady aspon vidite kdo jaksi primel sylara na spravnou cestu jinak mohinder... tak proto o nem nebylo slyset i kdyz je tu mensi malickost jaksi pokud byl na zacatku 4. serie v taxiku s peterem a od ty doby naka ta doba taky uplynula... bude to vazne 8 tydnu? pochybuju... nepocital jsem to... a jinak samuel... koukam ze na hira jeho presvedcovaci schopnosti neplati dobry ale i zly... ale aspon se takhle dovime co je zac a tak...
a mimochodem... mohinder mel na tele co? zeminu? pac to vypadalo jak naky trny nebo co..
Edit: no tak to je asi naka zem... ale kdyz mrknete mohinder ma na sobe nakou tu zemku ale v dalsim zaberu ma jen diry jakoby od kulek... ??? co to teda jako je?  _________________ Český herec v SGA
ZELENKA: "What did you touch?"-
[AARON?]: "Nothing. I didn’t touch anything."
ZELENKA: "Ježiši, já s těma hercema nemůžu dělat!"
http://cz.youtube.com/watch?v=rzj90p338M8&feature=related
HEROESGMAE
http://www.heroesgame.cz/index.php?ref=1584
Naposledy upravil Faramir15 dne út listopad 03, 2009 18:05, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
barydave Hero - commander of heroes

|
Zaslal: út listopad 03, 2009 18:04 Předmět: |
|
|
Skvělej díl, jen mě linie Benneta dost nudila, jako vždy Jinak Samuel, Syler ůůůůů =) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Alahnanebi Hero - 6th class

|
Zaslal: út listopad 03, 2009 18:26 Předmět: |
|
|
| Faramir15 napsal: | Edit: no tak to je asi naka zem... ale kdyz mrknete mohinder ma na sobe nakou tu zemku ale v dalsim zaberu ma jen diry jakoby od kulek... ??? co to teda jako je?  | Možno Samuel terrakinéziou zdvihol zeminu a poslal ju naňho, akoby náboje. Prečo by aj nie, jeho schopnosť mu to umožňuje.
Som jediný, kto si myslel, že táto časť nič moc a ľuďom sa páči len preto, že sa viac menej zčasti vrátila na chvíľu do deja prvej série? Mne osobne to prišlo trápne a najmä strašne umelé. Toto konkrétne cestovanie časom.. ach, radšej neriešiť. Prvá zlá časť tejto sezóny.. s množstvom kontinuálnych chýb. Skúsim si ju pozrieť zas, pretože tie pozitívne ohlasy ma prekvapujú.
Zato Knepper bol ako vždy výborný.
//Niekedy musia byť zlé časti, ktoré potom spravia z tých nasledujúcich skvelé diely.. uvidíme. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
herbino71 Hero - ready for action

|
Zaslal: út listopad 03, 2009 18:33 Předmět: |
|
|
Perfektna epizodka ! _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sevcte Moderator

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mig Moderator

|
Zaslal: út listopad 03, 2009 19:02 Předmět: |
|
|
No episoda nebyla špatná, ale to jak se stále vracejí k ději první série a různě ho upravujou mi už přijde trapný. Celkově mě už nejsou heroesy to co bývali i když linie s hirem byla opravdu zajímavá i když jsem se v tom chvílema ztrácel. _________________ Kdo neblije, pije pod svoje možnosti. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
moovie Hrdinní překladatelé

|
Zaslal: út listopad 03, 2009 19:03 Předmět: |
|
|
Zatím nejslabší díl této série, dle mého názoru. Motaj to tam všechno dohromady, aby to vypadalo, jakože to mají strašně promyšlený, ale ve výsledku to vážně nedělá dobrotu. Krom toho mi zasahují do 1. série!!!
A ta ženská od Benneta? WTF?!
Jediné plus tohoto dílu je Mohinder. Ten mi tam udělal velikou radost. _________________
Any picture can be improved by adding Immortal |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|